Droomvilla
Saalbach

Saalbach in de winter

Vier de winter in Saalbach Hinterglemm

Wintersport

In het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn gaan veelzijdigheid, vrijheid en weidsheid, gezelligheid en plezier hand in hand. Zo kun je hier met het hele gezin genieten van de ultieme wintersportvakantie - dat is de spirit van het Home of Lässig!
Het gebied beschikt over maar liefst 270 kilometer piste en 70 moderne kabelbanen en liften. Dankzij de vele attracties en fantastische diepsneeuwhellingen is er meer dan genoeg afwisseling en veel ruimte voor alle wintersportliefhebbers. Met de ALPIN CARD kun je bovendien met 1 ticket in 3 premium skigebieden van 408 kilometer piste gebruik maken!

De 60 gezellige skihutten met hun geweldige keukens, de stijlvolle ambiance en een fantastisch bergpanorama dragen bij aan een uniek vakantiegevoel.
Er zijn ook meer dan genoeg winteractiviteiten waarmee je (ook) buiten de pistes van het uitzicht en het heerlijke winterzonnetje kunt genieten - je hebt de keuze uit winterwandelen en sneeuwschoenwandelen, langlaufen of rodelen. Kortom de ideale skivakantie vier je in Saalbach.

Saalbach winter

De JOKER CARD

De JOKER CARD is de troef voor een perfecte zomervakantie. De JOKER CARD kan niet worden gekocht, maar is inbegrepen in het aanbod van al onze partneraccommodaties en maakt het gratis gebruik van maximaal 8 liften en toegang tot de meest populaire attracties in de regio mogelijk. Bovendien kunnen JOKER CARD-houders ook genieten van aantrekkelijke kortingen op fietstickets in de grootste Bike Region van Oostenrijk en daarnaast bij bonuspartners in de hele provincie Salzburgerland. Uiteraard zit de JOKER CARD inbegrepen bij alle accommodaties die je huurt via Droomvilla.

Of ontdek Saalbach in de zomer ⤵︎