Droomvilla

Verhuur je vakantiehuis

Verhuur je vakantiehuis via Droomvilla

Ons team heeft jarenlang ervaring in de verhuurbranche en ziet persoonlijk contact als één van de sleutels voor een geslaagde samenwerking. Ben jij op zoek naar een nieuw kanaal voor de verhuur van je vakantiewoning of wil jij juist volledig ontzorgd worden? Dan zijn wij de aangewezen partij voor jou! Naast verhuur, schoonmaak en onderhoud bieden wij een breed scala aan optionele diensten. Ben jij de trotse bezitter van een vakantiehuis en overweeg jij om deze te gaan verhuren? Dan nodigen wij je uit om je gegevens achter te laten. Wij nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken of om vrijblijvend een rendementsberekening voor je te maken.

Zonnige groet,

    Team Droomvilla     

Totaal ontzorgd worden bij de verhuur van je vakantiehuis? 

Volg onderstaande stappen en je reis bij Droomvilla Vakantiehuizen kan beginnen!

Neem vrijblijvend contact op met onze Verhuurexperts

Ons team bestaat uit verhuurexperts èn huiseigenaren met een jarenlange ervaring in de branche. Wij zien persoonlijk contact als één van de sleutels voor een geslaagde vakantie en voor een goede samenwerking.

Haal het optimale rendement uit jouw woning?

Graag bespreken wij de mogelijkheden hoe we het optimale rendement uit jouw woning kunnen halen. Door de verhuur van jouw Droomvilla dek je de kosten van je vakantiehuis, maar zorg je ook voor extra inkomsten.

Wij bezoeken jouw woning persoonlijk

Onze verhuurexpert bezoekt de woning persoonlijk. Tijdens ons bezoek geven wij advies op maat. Wij voeren een kwaliteitscontrole uit of de woning voldoet aan de Droomvilla-beleving. En geven verdere uitleg over de verhuurmogelijkheden, samenwerkingsovereenkomst en de te nemen stappen in het aanmeldproces.

Verhuurovereenkomst & Aanmeldproces

Is alles besproken en duidelijk? Onze verhuurexpert stelt dan met veel plezier de verhuurovereenkomst op. Na ondertekening gaat ons Droomvilla team direct aan de slag! Via het aanmeldformulier noteer je alle details van jouw vakantiewoning zodat we met de juiste informatie de woning zo snel mogelijk online kunnen presenteren.
 

Jouw Droomvilla klaar voor de verhuur?

Het gedreven team van Droomvilla gaat vol aan de slag om de opmaak van de online presentatie op droomvilla.nl te verzorgen. Een sterke positionering op onze online boekingspartners zoals booking.com, airbnb, Vrbo, HomeToGo en vele anderen, SEO en SEA campagnes en de social media kanalen ondersteunen om met jouw woning een optimaal rendement te behalen.

Waarom Droomvilla?

 

  Persoonlijk advies van onze verhuurexperts
  Marketingpakket op maat voor een sterke positionering
  Verzorgen van kwaliteitscontroles
  Online presentatie via Droomvilla.nl en onze boekingspartners
  Inzicht in reserveringen via de eigenaren-omgeving
  Optimaal rendement

Zij gingen je voor

Van een authentieke molen, watervilla in Friesland tot een appartement of modern vakantiehuis aan de Noord-Hollandse kust. Onze Droomvilla's hebben een prachtige ligging op unieke locaties. Overnachten aan de Nederlandse kustlijn, maar ook in de bergen van Oostenrijk, de Franse Côte d'Azur of in het schilderachtige Andalusië. Deze huiseigenaren zijn je voorgegaan en wij zijn trots dat we deze unieke vakantiehuizen mogen toevoegen aan onze mooie collectie. 

 

Team Droomvilla

Als team gaan we tot het uiterste voor onze gasten en onze huiseigenaren om de persoonlijke touch te bieden die de kern vormt van de Droomvilla-beleving.