Droomvilla
Verzekering

Verzekering

Verzekering

Natuurlijk gaan wij ervan uit dat je vakantie helemaal loopt zoals je hem gepland hebt, met veel mooie, onvergetelijke momenten. Het kan echer gebeuren dat er tijdens jouw verblijf in een Droomvilla toch een ongelukje gebeurt. Geen zorgen, ook hier hebben wij aan gedacht!

Als je bij ons een reservering maakt, sluiten wij automatisch een schadeverzekering voor je af. Mocht er tijdens jouw verblijf iets in de woning kapot gaan door een ongelukje, dan ben je daar dus gewoon voor verzekerd!

Indien er een schade aan de woning ontstaat, zou jij ons hier dan zo snel mogelijk van op de hoogte willen stellen? Wij informeren de eigenaar van het vakantiehuis en geven de schademelding door aan de verzekeraar, zodat zij een dossier kunnen openen. Lees hier de voorwaarden van de schadeverzekering.

Wij adviseren onze gasten altijd om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten voor een geplande vakantie. Helaas kunnen wij deze service zelf nog niet aanbieden. Let op, vaak moet een annuleringsverzekering binnen 7 dagen na de boekdatum afgesloten worden, dus wacht hier niet te lang mee.

Verzekering