Droomvilla

Last minute

  • Persoonlijk bezochte en geselecteerde huizen
  • Ruim aanbod aan vakantiehuizen
  • Vakantiehuizen in Nederland en Oostenrijk

Last minute vakantie in een luxe vakantiehuis

Wil je graag last minute op vakantie in een vakantiehuis of appartement? Boek dan bij ons jouw 'droomvilla' en beleef een onvergetelijke vakantie op een locatie die jij wenst! Van vakantiehuizen tot appartementen in Nederland en Oostenrijk, het is allemaal mogelijk bij Droomvilla. Bij ons vind je een accommodatie die past bij jouw wensen en behoeften. Boek je last minute een verblijf bij Droomvilla? Dan ben je verzekerd van een gecontroleerd verblijf waarvan de kwaliteit gewaarborgd is!

💡Tip: Boek jouw last minute vakantie en profiteer van korting tot wel 20%!

Boek hier jouw last minute vakantie bij Droomvilla⤵

Last minute vakantie in een prachtige omgeving

De vakantiehuizen van Droomvilla zijn onder andere gelegen in Nederland, maar ook in Oostenrijk en Frankrijk. Jouw vakantie in een Droomvilla staat dus gelijk aan een vakantie in een mooi omgeving! Tijdens jouw last minute vakantie in Noord-Holland breng je makkelijk een bezoekje aan één van de gezellige steden zoals Alkmaar of Egmond, hier kun je heerlijk winkelen of genieten op een terrasje. Maar ook het strand is dichtbij en je kunt heerlijk wandelen of fietsen door de prachtige duinen. Verblijf je in Oostenrijk, dan bevind je je midden in een groot wintersport gebied waar je ook goed kunt mountainbiken of wandelen in de zomer. Kortom, voor ieder wat wils bij Droomvilla tijdens je last minute vakantie!

To do's in de omgeving⤵

  • Uitgestrekte stranden
  • Prachtig duingebied
  • Gezellige Kaasstad
  • Mountainbiken en wandelen
  • Strand- en watersportactiviteiten

Last minute vakantiehuizen en appartementen bij Droomvilla

De vakantiehuizen en appartementen bij Droomvilla worden persoonlijk bezocht waardoor goede kwaliteit gewaarborgd is! Boek last minute jouw vakantie bij Droomvilla en kies een verblijf die bij jouw wensen en behoeften past. Bij ons is er genoeg keuze en is er voor iedereen een onvergetelijke vakantie te vinden. Onze vakantiehuizen zijn geselecteerd op luxe en sfeervolle inrichting, in sommige vakantiehuizen is er een sauna of zelfs een zwembad aanwezig voor ultieme ontspanning! Boek nu jouw last minute verblijf bij Droomvilla!

Wat mensen ons vroegen⤵

🏠 Waarom boeken bij Droomvilla?

Bij Droomvilla zijn de vakantiehuizen en appartementen persoonlijk bezocht en geselecteerd waardoor kwaliteit altijd gewaarborgd is. Vanwege de diverse accommodaties heb je veel keuze en kies je jouw vakantie met jouw wensen en behoeften!

🌳 Wat is er te doen in de omgeving?

Als je verblijft in een vakantiehuis in Noord-Holland zijn de gezellige kaassteden Alkmaar en Egmond dichtbij. Hier kun je winkelen of genieten op een terrasje. Ook het strand en de duinen zijn in de buurt voor een heerlijke fiets- of wandeltocht. Verblijf je in Oostenrijk? Dan leent de omgeving zich perfect voor een wintersportvakantie, maar ook mountainbiken is een optie op de 400 kilometer aan fietsroutes!