Droomvilla
Over ons

Over ons

Wij stellen onszelf graag even voor


Droomvilla vakantiehuizen is een verhuurpartij voor vakantiehuizen in Europa. Wij zijn een luxe merk in het midden –en hoog segment waarbij het Droomvilla team elke dag de ziel in gastvrijheid legt. De behoeften van onze gasten, eigenaren en medewerkers staan voorop bij alles wat we doen. Door authenticiteit en innovatie creëren we unieke gedenkwaardige ervaringen.

 

Team Droomvilla

Ons team bestaat uit verhuurexperts èn huiseigenaren met een jarenlange ervaring in de branche. Wij zien persoonlijk contact als één van de sleutels voor een geslaagde vakantie en voor een goede samenwerking. Al onze huizen hebben wij zelf bezocht, gecontroleerd en geselecteerd waardoor de kwaliteit verzekerd is. Als team gaan we tot het uiterste voor onze gasten en onze eigenaren om de persoonlijke touch te bieden die de kern vormt van de Droomvilla-beleving.
 

Waarom Droomvilla?

We willen onze gasten matchen met een vakantiehuis waar we oprecht enthousiast over zijn.

 

"We laten ons leiden door kwaliteit in alles wat we doen"

 

Hoe is Droomvilla ontstaan?

Jef en Daphne Damsma hebben al meer dan 20 jaar een goedlopend schoonmaakbedrijf in Heemskerk. Ook zijn zij eigenaar van een aantal luxe vakantiehuizen in de omgeving die voor de verhuur worden aangeboden. Samen met Angelique, die jarenlang ervaring heeft opgedaan als verhuurexpert, is het idee uitgewerkt en is Droomvilla ontstaan. Met de lancering van de site in 2021 werd onze droom werkelijkheid. Het adres voor het huren of verhuren van de mooiste vakantiehuizen!"
 

Onze Verhuurexpert

Met jarenlang ervaring in de verhuurbranche zien wij persoonlijk contact als één van de sleutels voor een geslaagde vakantie en voor een goede samenwerking. Angelique: "Het is onze continue uitdaging om (bestaande) deuren te openen van unieke vakantiehuizen passend bij de Droomvilla beleving. Onze vakantiehuizen zijn onderscheidend door de ligging , het interieur en de aandacht voor details. Daarnaast is het onze missie om unieke partnerships aan te gaan welke aansluiting vinden in de geest van de Droomvilla bestemming".
 

Onze Verhuurexpert

Moniek: '’Het zoeken naar bijzondere of authentieke vakantiehuizen die passen bij Droomvilla is en blijft een inspirerende activiteit. Elke dag weer kijk ik uit naar het ontmoeten van nieuwe huiseigenaren die ik kan helpen om hun Droomvilla vakantiewoning optimaal te laten stralen”. Omdat we weten dat juist de kleine details het verschil kunnen maken, bespreken we graag hoe we het optimale rendement uit jouw woning kunnen halen.
 

Onze sales & marketingexpert

Welk vakantiehuis onze gasten ook boeken, ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit van het merk Droomvilla. Lindy: "We bezoeken alle vakantiehuizen zelf en voeren kwaliteitscontroles uit. We zijn nog volop bezig met het ontwikkelen van onze website en diensten om onze gasten het allerbeste te bieden. We vergroten onze kennis om de persoonlijke en professionele service te leveren die ons onderscheidt".