Luxe vakantiehuis met hond

Hoe fijn is het als je jouw vakantie samen met je beste maatje kunt vieren? Bij Droomvilla weten we hoe vervelend het is om oppas te regelen voor je hond. Want zeg nou zelf; hoe leuk is het om mooie momenten samen te kunnen maken.  Echt zorgeloos genieten van elkaar, dat is toch het belangrijkste?

Opzoek naar een luxe vakantiewoning aan zee of bij de duinen? Bij Droomvilla vakantiehuizen is dit geen probleem en vind je de perfecte vakantiewoning waar je hond toegestaan is. Bekijk ons aanbod in Noord-Holland en ontdek de mooiste plekken zoals Bergen, Sint-Maarten, Egmond aan Zee en/of Callantsoog. Lekker wandelen in de duinen, een terrasje bezoeken of samen zwemmen in de zee, alles is mogelijk!

Ook in Oosterrijk is jouw hond welkom! Beklim samen de toppen van de bergen of ga lekker samen zwemmen in een beekje. Alles is mogelijk om de perfecte vakantie te hebben met je trouwe viervoeter.

Wil je meer dan 1 hond mee nemen? Ook dit is voor ons geen probleem! Laat het ons echter wel van tevoren weten, dan zorgen wij ervoor dat alles geregeld is voor jou en je beste maatjes.

Enthousiast geworden en opzoek naar inspiratie voor jullie vakantie of weekend weg? Bekijk dan onze informatie over de omgeving (www.) en ontdek de hoogte punten van de verschillende steden in Noord-Holland en Oostenrijk.

Wij hebben alle luxe vakantiewoningen persoonlijk geselecteerd voor je. Wil je een van deze luxe vakantiewoningen huren met je hond? Bij Droomvilla vakantiehuizen zijn jij en je hond van harte welkom.

Tot snel!