Droomvilla
Luxe vakantiehuis met sauna

Vakantiehuis met sauna huren

  • Met indoor of outdoor sauna
  • Maximaal 6 - 18 personen
  • Huisdiervriendelijk

Luxe vakantiehuis met privé sauna huren

Wat is er nou fijner dan een vakantiehuis huren? Een vakantiehuis mét sauna huren! Bij Droomvilla Vakantieparken huur je een villa in Nederland met een privé sauna. Je hebt de keuze uit indoor- of outdoor sauna's. De woningen zijn geschikt voor 6 tot maximaal 18 personen. Zo kun jij met de hele familie onbezorgd vakantie vieren en genieten. Onbezorgd, want alle woningen hebben wij persoonlijk bezocht, gecontroleerd en geselecteerd. Hierdoor weet je zeker dat je jouw perfecte luxe villa met sauna boekt bij Droomvilla! Onze vakantiehuizen liggen voornamelijk in Noord-Holland, maar ook in Oostenrijk huur je een vakantiehuis met privé sauna. 

Waar gaat jouw voorkeur naar uit bij het boeken van een villa met sauna? ⤵

Vakantiewoning met sauna huren bij Droomvilla

Een luxe vakantiehuis met sauna? Dankzij het ruime aanbod bij Droomvilla Vakantiehuizen vind jij altijd het ideale vakantiehuis. Of je nu met je vrienden of familie op vakantie gaat: even relaxen in je eigen sauna is echt het ultieme vakantiegevoel. En mag je trouwe viervoeter mee op vakantie? Gezellig én geen probleem, want een groot deel van onze luxe vakantiehuizen is huisdiervriendelijk. In jouw luxe villa met sauna maak je de mooiste herinneringen! Hier droom je even weg, hoeft er niets en kom je helemaal opgeladen terug. Jouw sauna bevindt zich in je vakantiehuis of in de tuin van je vakantiehuis. Je hoeft hem in ieder geval nooit met andere gasten te delen, hij is helemaal privé voor jou beschikbaar!

Sfeerimpressie van een vakantiehuis met privé sauna

Waarom een vakantiehuis met sauna huren bij Droomvilla?

Ten eerste omdat je zeker weet dat je kwaliteit kunt verwachten! Dankzij onze persoonlijke keuringen en selectie weet jij zeker dat je een topvakantie tegemoet gaat in jouw vakantiehuis met privé sauna. Bovendien liggen onze accommodaties op de mooiste plekken in Nederland. Hier ga je een heerlijke strandvakantie tegemoet of waai je juist lekker uit in het najaar en de winter. Maar ook in Sint Maarten hebben wij aanbod, een heerlijke plek met een fijn strand aan de Noordzeekust. Droom dus weg bij ons aanbod en graag tot ziens in een villa met sauna van Droomvilla Vakantiehuizen!

Onze vakantiehuizen vind je onder andere in:

  • Alkmaar
  • Egmond
  • Bergen
  • Callantsoog
  • Sint Maarten

Veelgestelde vragen

Waar huur ik een vakantiehuis met sauna aan de kust?

Dat doe je bij Droomvilla Vakantieparken! Dankzij onze ruime aanbod vakantiewoningen in onder andere Noord-Holland, hebben wij altijd een luxe vakantiehuis met sauna dat aan jouw wensen voldoet. Veel van de vakantiehuizen liggen nabij de kust. Heerlijk zwemmen en zonnen in de zomer of juist lange wandelingen maken in het najaar. Jij kiest!

Waar huur ik een huisdiervriendelijke villa met sauna?

Een vakantiehuis met sauna is al top! Maar het wordt nóg beter als jouw huisdier ook mee mag op vakantie. Bij Droomvilla Vakantiehuizen huur je eenvoudig een vakantievilla met eigen sauna waar je huisdier ook nog eens van harte welkom is. Extra leuk: veel huizen liggen nabij de kust, ideaal dus voor lange wandelingen met je trouwe viervoeter!