Droomvilla
strandhuisje nederland
 • Luxe vakantiehuizen aan het strand
 • In Noord-Holland en Zeeland
 • Kwaliteit verzekerd en gewaarborgd

Luxe genieten in een prachtig strandhuis

Ervaar een sfeervolle strandvakantie op een schitterende locatie bij Droomvilla. Onze ruime vakantiewoningen hebben een mooie ligging in Zeeland en Noord-Holland op loopafstand van het strand. Hier kom je helemaal tot rust in een inspirerende omgeving; maak prachtige strandwandelingen, ga mee met een boottocht of bezoek een nabijgelegen dorpje. Jong en oud geniet volop in deze omgeving. Met wie kom jij een strandhuisje huren?

Ontdek onze huisjes aan het strand:

Rust en ruimte: overnachten aan het strand

Een strandhuisje huren aan de Nederlandse kust is een perfecte ontsnapping aan de dagelijkse sleur. Wij bieden unieke vakantiewoningen en appartementen in Egmond aan Zee, Callantsoog en Colijnsplaat. Deze hebben wij persoonlijk bezocht en geselecteerd waardoor de kwaliteit van jouw huisje aan het strand gewaarborgd is. Onze strandhuizen zijn geschikt voor maximaal 12 personen en beschikken over een karakteristieke inrichting waar je je direct thuis zult voelen. Vanuit je luxe vakantiewoning is het slechts een korte wandeling naar het strand waar je heerlijk uit kunt waaien en op warme dagen kunt zwemmen en zonnebaden. 

Jouw strandhuisje in het kort:

 • Vakantiewoningen en appartementen
 • Voor maximaal 12 personen
 • Karakteristiek en sfeervol
 • Op loopafstand van het strand
 • In Zeeland of Noord-Holland

Scroll voor meer foto's ⇒

Genieten en ontspannen aan het strand

Nederland heeft een prachtige kustlijn waar je je urenlang kunt vermaken. Ontspan op het strand, wandel langs de kustlijn of ga mee met een vaartocht. Misschien spot je wel een zeehond! Het strand is ook een perfecte bestemming om een watersport te beoefenen zoals windsurfen, zeilen of kitesurfen. Daarnaast kun je elkaar ook uitdagen voor een potje beachvolleybal. Breng ook eens een bezoekje aan een kustplaatsje zoals Egmond aan Zee, Petten of Callantsoog en ervaar de lokale cultuur. Hier vind je ook gezellige strandtentjes waar je de heerlijkste gerechten kunt proeven. Wat ga jij doen tijdens je strandvakantie?

  Strandwandeling maken
  Watersport beoefenen
  Relaxen op het strand
  Kustplaatsjes bezoeken
  Zeehonden spotten
 

Waar ga jij je strandvakantie doorbrengen?

Dit vroegen andere vakantiegangers ons:

✦ Zijn er strandactiviteiten voor kinderen?

Ja, er zijn tal van strandactiviteiten voor kinderen zoals zwemmen, zandkastelen bouwen, strandspellen spelen, vliegeren en meer. Sommige stranden hebben ook speciale speeltoestellen en watersportfaciliteiten voor kinderen.

✦ Kan ik watersporten beoefenen aan de kust?

Absoluut! Langs de Nederlandse kust zijn er veel mogelijkheden voor watersporten zoals surfen, kitesurfen, windsurfen, zeilen, kajakken en paddleboarden. Er zijn verhuurlocaties en watersportscholen beschikbaar op veel stranden.