Droomvilla

Limmen, Noord-Holland

  • Vlakbij strand en duinen
  • Ideaal voor wandelingen en fietstochten
  • Leuke dagtochten naar Alkmaar en Amsterdam

Ontdek de omgeving van Limmen

Vlakbij het strand van Castricum aan Zee, de duinen en tussen de bollenvelden ligt dit leuke dorp in Noord-Holland. Limmen staat bekend als een van de oudste dorpen van Noord-Holland en herbergt hierdoor prachtige monumentale gebouwen. Dit bloemendorp is de perfecte uitvalsbasis voor diverse fietstochten maar ook steden als Alkmaar en Amsterdam zijn goed bereikbaar. 

Ontdek ons aanbod in Limmen ⤵

 

Alkmaar, kaasstad

Alkmaar staat bekend als dé kaasstad van Nederland, maar die titel dekt maar een deel van de lading. Want deze stad in Noord-Holland heeft veel meer te bieden. Zo is er het prachtige oude centrum met volop monumenten, leuke winkelgebieden en talloze gezellige terrasjes, café's en restaurants in alle prijsklassen. Daarnaast is het er prima shoppen, is er het Stedelijk Museum, het Biermuseum, het Beatlesmuseum en natuurlijk het Kaasmuseum.

Zin in een dagje strand? 

Dan is Castricum aan Zee ideaal en dichtbij! Heb je zin in een stil strand of toch liever wat reuring, Catricum aan Zee heeft het. Het Stille Strand is alleen per fiets of te voet via het bos en de duinen te bereiken en hier kun je in alle rust van strand en zee genieten. Vergeet je duinkaart niet! Het Drukke Strand is gemakkelijk via de Zeeweg te bereiken met de auto en vlakbij de grote strandopgang is een grote parkeerplaats (tegen betaling), waar altijd plek is. Leuke strandpaviljoens voor een heerlijke lunch zijn volop aanwezig.