Een schoon en verzorgd vakantiehuis als visitekaartje

Een schoon vakantiehuis is voor een huiseigenaar hét visitekaartje; de eerste onuitwisbare indruk bij de start van de vakantie van de gast. Onze zusterorganisatie Knijn & Damsma Leisure neemt deze serieuze taak, die vaak veel meer tijd in beslag neemt dan alvorens wordt gedacht, graag van je over. Daarnaast geeft het voor een gast een goed en vertrouwd gevoel op het moment dat hiervoor een professionele schoonmaakorganisatie wordt ingehuurd. Een professionele schoonmaak resulteert immers in een goede review, aldus in meer boekingen.

Droomvilla kan je in alle mogelijke opzichten ontzorgen. Dit gaat verder dan alleen de uitgebreide wisselschoonmaak van een vakantiewoning. Wij werken samen met een wasserij om professioneel linnen te leveren en de bedden volgens de standaard van een hotel op te maken. Daarnaast bieden wij een kwaliteitspakket aan services en diensten in de vorm van een schoonmaak nulbeurt, wisselschoonmaak, tussenschoonmaak, eindschoonmaak, grote schoonmaak, glasbewassing, tuinonderhoud, reinigingsdiensten, handyman service en 24/7 bereikbaarheidsdienst. Wij maken gebruik van groene en duurzame schoonmaakmiddelen en werken met het Green Label.

Naast de schoonmaak, linnenservice en een e-lock, kun je kiezen uit een breed scala van diensten om je woning in perfecte staat te houden en om gasten een warm welkom te bieden. Denk bijvoorbeeld aan glasbewassing, klein en groot onderhoud, reinigingsdiensten buiten en welkomstpakketjes voor de gast.

 

 Neem contact op

 

arrangementen
arrangementen
arrangementen

Aanmelden eigenaren

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige locatie in.
Vul een geldig aantal personen in
Vul a.u.b een bericht in.
Vink a.u.b de captcha aan.