Wij verzorgen de administratie van de verhuur

Zichtbaarheid

Wij maken een mooie presentatie van het vakantiehuis met professionele foto’s, een beschrijving, de kenmerken en een duidelijke kalender op droomvilla.nl. Daarnaast plaatsen wij de presentatie door op de sites van een aantal grote verhuurpartijen voor extra zichtbaarheid, waardoor wij de planning optimaal kunnen vullen (o.a. booking.com, Airbnb, Traum-Ferienwohnungen, Vrbo).

Gegarandeerde betaling

Klanten betalen het volledige verblijf bij ons, dus wij staan ervoor garant dat jij de volledige betaling via ons ontvangt.

Schadeverzekering

Wij gaan er natuurlijk niet van uit, maar er kan tijdens de verhuur een keer een schade ontstaan. Droomvilla zorgt ervoor dat de gasten verzekerd zijn tegen schade.

 

Fotoalbum
Fotoalbum
Fotoalbum
Fotoalbum
Fotoalbum
Fotoalbum

 

No cure no pay

Enkel als wij een periode voor je verhuren, zullen wij daarvoor een vergoeding berekenen. Als wij niets boeken, betaalt je dus ook niets, zo loop je geen enkel risico.

Ver vooruit boeken

Bij Droomvilla kan er al ver vooruit geboekt worden en onze marketing is daar ook op ingericht. Een volgend kalenderjaar zetten wij graag ruim van te voren open voor vroegboekers.

Transparant en overzichtelijk

In onze communicatie en op het eigenarenportaal geven wij zo veel mogelijk inzicht in oa de reserveringen, administratie, betalingen, planning en de bezetting.

 

Neem contact op

Aanmelden eigenaren

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige locatie in.
Vul een geldig aantal personen in
Vul a.u.b een bericht in.
Vink a.u.b de captcha aan.