Droomvilla

Andalusië

  • Vakantiehuizen in Spanje
  • Dichtbij Fuengirola en Marbella
  • Strand, wandelen en golfen

Ontdek onze Droomvilla's in Andalusië

Wanneer je een vakantiehuis huurt bij Droomvilla Vakantiehuizen dan is kwaliteit gegarandeerd. Al onze vakantiehuizen zijn persoonlijk bezocht en gekeurd, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. In de zuidelijkste regio van Spanje, Andalusië, beleef je gegarandeerd een heerlijke relax vakantie. De witgekalkte dorpjes, fijne zandstranden en met de talloze gezellige restaurants en trendy beachclubs ontbreekt het je zeker niet aan het nodige vertier. Deze droomvilla ligt aan de rand van een golfcomplex. Als golffanaat kan je hier dus op en top genieten van een rondje golfen. Op naar een droomvakantie!

Zoek & boek jouw perfecte Droomvilla in Andalusië ⤵︎

 
 
 
 
 

Heerlijke buitenactiviteiten

Deze regio in het zuidelijkste punt van Spanje staat bekend om zijn verscheidendheid aan buitenactiviteiten. Of je nu op zoek bent naar een wandelvakantie in Andalusië of juist een echte golf liefhebber bent, deze streek heeft het allemaal!
 

Historische steden

Zin in een dagje cultuur? Met bruisende steden zoals Málaga of Sevilla kan je je hart ophalen. Ontdek de rijke geschiedenis van de historische gebouwen en geniet op een terrasje aan de leuke haven van Málaga. Een bezoek aan de hoofstad van Andalusië is zeker de moeite waard. Sevilla is een beeldschone stad het heeft statige pleinen, sfeervolle (winkel)straatjes en talloze boeiende bezienswaardigheden die het bezoeken waard zijn, zoals het koninklijk paleis Alcázar en de kathedraal van Sevilla.