Droomvilla
Droomvilla vakantiehuizen
Droomvilla Vakantiehuizen unieke locaties
Droomvilla Vakantiehuizen Header sfeer

Aanmelden eigenaren

 • Jarenlang ervaring in de verhuurbranche
 • Volledig ontzorgen bij de verhuur
 • Transparant en overzichtelijk

Verhuur je vakantiehuis via Droomvilla

Ons team heeft jarenlang ervaring in de verhuurbranche en ziet persoonlijk contact als één van de sleutels voor een geslaagde samenwerking. Ben jij op zoek naar een nieuw kanaal voor de verhuur van je vakantiewoning of wil jij juist volledig ontzorgd worden? Dan zijn wij de aangewezen partij voor jou! Naast verhuur, schoonmaak en onderhoud bieden wij een breed scala aan optionele diensten. Ben jij de trotse bezitter van een vakantiehuis en overweeg jij om deze te gaan verhuren? Dan nodigen wij je uit om je gegevens achter te laten. Wij nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken of om vrijblijvend een rendementsberekening voor je te maken.

Zonnige groet van het Team van Droomvilla 

Aanmelden eigenaren Droomvilla

Geen omkijken naar je vakantiehuis tijdens de verhuur

Wij kunnen jou als eigenaar, indien gewenst, volledig ontzorgen bij de verhuur van je vakantiewoning. Wij verzorgen de online presentatie, zichtbaarheid en marketing, het klantcontact, de betaling, eventuele schadeafhandeling, reviews en after sales. Daarnaast bieden wij optioneel een breed scala aan extra services om je woning in perfecte staat te houden en om gasten een warm welkom te bieden. Denk bijvoorbeeld aan glasbewassing, klein en groot onderhoud, reinigingsdiensten buiten en welkomstpakketjes voor de gast.

Kwaliteit

Een vakantiewoning wordt altijd bezocht alvorens wij deze op de site publiceren. De schoonmaak zal door onze zusteronderneming worden uitgevoerd waardoor wij de kwaliteit kunnen blijven waarborgen. Hierdoor kunnen wij ook gasten tot in detail van informatie voorzien en weten wij wat we verhuren.

Bereikbaar bij calamiteiten

Bij calamiteiten staan wij 24/7 voor jou en gasten klaar en zoeken wij samen naar een passende oplossing.

Wij verzorgen de administratie van de verhuur

Zichtbaarheid

Wij maken een mooie presentatie van het vakantiehuis met professionele foto’s, een beschrijving, de kenmerken en een duidelijke kalender op droomvilla.nl. Daarnaast plaatsen wij de presentatie door op de sites van een aantal grote verhuurpartijen voor extra zichtbaarheid, waardoor wij de planning optimaal kunnen vullen (o.a. booking.com, Airbnb, Traum-Ferienwohnungen, Vrbo).

  Gegarandeerde betaling

  Klanten betalen het volledige verblijf bij ons, dus wij staan ervoor garant dat jij de volledige betaling via ons ontvangt.

  Schadeverzekering

  Wij gaan er natuurlijk niet van uit, maar er kan tijdens de verhuur een keer een schade ontstaan. Droomvilla zorgt ervoor dat de gasten verzekerd zijn tegen schade.

  No cure no pay

  Enkel als wij een periode voor je verhuren, zullen wij daarvoor een vergoeding berekenen. Als wij niets boeken, betaalt je dus ook niets, zo loop je geen enkel risico.

  Ver vooruit boeken

  Bij Droomvilla kan er al ver vooruit geboekt worden en onze marketing is daar ook op ingericht. Een volgend kalenderjaar zetten wij graag ruim van te voren open voor vroegboekers.

  Transparant en overzichtelijk

  In onze communicatie en op het eigenarenportaal geven wij zo veel mogelijk inzicht in oa de reserveringen, administratie, betalingen, planning en de bezetting.

Verhuur je vakantiehuis via Droomvilla

Een schoon en verzorgd vakantiehuis als visitekaartje

Een schoon vakantiehuis is voor een huiseigenaar hét visitekaartje; de eerste onuitwisbare indruk bij de start van de vakantie van de gast. Onze zusterorganisatie Knijn & Damsma Leisure neemt deze serieuze taak, die vaak veel meer tijd in beslag neemt dan alvorens wordt gedacht, graag van je over. Daarnaast geeft het voor een gast een goed en vertrouwd gevoel op het moment dat hiervoor een professionele schoonmaakorganisatie wordt ingehuurd. Een professionele schoonmaak resulteert immers in een goede review, aldus in meer boekingen.

Droomvilla kan je in alle mogelijke opzichten ontzorgen. Dit gaat verder dan alleen de uitgebreide wisselschoonmaak van een vakantiewoning. Wij werken samen met een wasserij om professioneel linnen te leveren en de bedden volgens de standaard van een hotel op te maken. Daarnaast bieden wij een kwaliteitspakket aan services en diensten in de vorm van een schoonmaak nulbeurt, wisselschoonmaak, tussenschoonmaak, eindschoonmaak, grote schoonmaak, glasbewassing, tuinonderhoud, reinigingsdiensten, handyman service en 24/7 bereikbaarheidsdienst. Wij maken gebruik van groene en duurzame schoonmaakmiddelen en werken met het Green Label.

Naast de schoonmaak, linnenservice en een e-lock, kun je kiezen uit een breed scala van diensten om je woning in perfecte staat te houden en om gasten een warm welkom te bieden. Denk bijvoorbeeld aan glasbewassing, klein en groot onderhoud, reinigingsdiensten buiten en welkomstpakketjes voor de gast.

Verhuur je vakantiehuis via Droomvilla

Aanmelden eigenaren

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.