Droomvilla
Vacatures Droomvilla Vakantiehuizen

Sales & Office Support medewerker

Droomvilla zoekt een Sales & Office Support medewerker

Droomvilla Vakantiehuizen is gevestigd in Heemskerk en opgericht in 2021 door een ambitieus team, ervaren verhuurexperts en huiseigenaren. Wij hebben een mooie collectie unieke vakantiewoningen in Europa (en hopelijk in de toekomst ook daarbuiten). Ons doel is om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen in één van onze droomvilla's. Persoonlijk contact is voor ons de sleutel voor een geslaagde samenwerking, zowel met de gasten als met huiseigenaren. 

Al onze vakantiehuizen hebben een unieke eigenschap: een molen waarin je kunt overnachten, luxe villa's aan de Côte d'Azur, een luxe appartement met sauna aan de voet van de skipiste. We willen ons aanbod uitbreiden met nog meer parels. En daar hebben we jou bij nodig!

Bij Droomvilla Vakantiehuizen krijg je de kans om een echte bijdrage te leveren aan een snelgroeiend merk. In deze brede functie ben je samen met je directe collega het eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) huiseigenaren. In jouw rol verleen je commerciële ondersteuning aan de Verhuurexpert(s), met de focus op zowel bestaande als nieuwe huiseigenaren. 

Ben jij communicatief vaardig, enthousiast en ben je op zoek naar een baan met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng? Lees dan snel verder! 

Sales & Office Support medewerker
(24-32 uur p.w.)

 Wat ga je doen?

 • Je doet marktonderzoek, ontdekt nieuwe bouwplannen van vakantiehuizen, je zorgt zelf voor nieuwe leads (huiseigenaren, verhuurorganisaties of vakantieparken) die passen bij het Droomvilla concept.
 • Je voert gesprekken met (potentiële) huiseigenaren en maakt rendementsberekeningen.
 • Je stelt offertes en contracten op, bewaakt de voortgang en voert kwaliteitscontroles uit. 
 • Je adviseert huiseigenaren hoe ze hun vakantiewoning optimaal kunnen verhuren.
 • Je bent op een actieve manier betrokken in het onderhouden van relaties met onze huiseigenaren. 
 • Je ondersteunt in administratieve taken, zoals het invoeren van nieuwe vakantiewoningen op onze site en het doorplaatsen van de woningen op de partnersites.
 • Je neemt deel aan een aantal projecten binnen onze organisatie, zoals het verbeteren van werkprocessen en procedures.
 • Samen met je collega’s ben je het aanspreekpunt voor onze gasten (e-mail en telefoon). 

Wie ben jij?

 • Je hebt ongeveer 2 jaar ervaring in een vergelijkbare commerciële functie.
 • Je bent commercieel en communicatief (mondeling en schriftelijk) sterk, ook ben je administratief goed onderlegd. 
 • Je bent sociaal en spontaan: naast het zelfstandige en commerciële gedeelte van deze functie, vinden we het ook belangrijk dat je goed in teamverband kan werken en allround inzetbaar bent.  
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van de Duitse taal is een pre.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende functie in een klein team van enthousiaste collega’s. Doordat wij een groeiend bedrijf zijn, is er alle ruimte voor jou om je (verder) te ontwikkelen. Nieuwe ideeën, unieke promoties: we vinden het ontzettend leuk als je ons ermee verrast. Samen gaan we Droomvilla Vakantiehuizen op de kaart zetten!

Naast een marktconform salaris, krijg je een laptop, een mobiele telefoon en kun je gebruik maken van de Droomvilla bedrijfsauto. En het allerbelangrijkste: je werkt met een gezellig, ambitieus en ervaren team in een prachtig nieuw en sfeervol ingericht kantoor in Heemskerk.

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar daphne@droomvilla.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Hier vind je Droomvilla Vakantiehuizen ⤵