Droomvilla
Vacatures Droomvilla Vakantiehuizen

Accountmanager New Business

Droomvilla zoekt een Accountmanager New Business 

Droomvilla Vakantiehuizen is opgericht in 2021 door een ambitieus team, ervaren verhuurexperts en huiseigenaren. Wij hebben een mooie collectie unieke vakantiewoningen in Europa (en hopelijk in de toekomst ook daarbuiten). Ons doel is om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen in één van onze droomvilla's. Persoonlijk contact is voor ons de sleutel voor een geslaagde samenwerking, zowel met de gasten als met huiseigenaren. 

Al onze vakantiehuizen hebben een unieke eigenschap: een molen waarin je kunt overnachten, luxe villa's aan de Côte d'Azur, een luxe appartement met sauna aan de voet van de skipiste. We willen ons aanbod uitbreiden met nog meer parels. En daar hebben we jou bij nodig!

Accountmanager New Business - Regio Gelderland
(24-38 uur p.w.)

 Welke werkzaamheden horen bij deze functie?

  • Je doet marktonderzoek, ontdekt nieuwe bouwplannen van vakantiehuizen, je zorgt zelf voor nieuwe leads (huiseigenaren, verhuurorganisaties of vakantieparken) die passen bij het Droomvilla concept.
  • Je voert gesprekken met (potentiële) huiseigenaren en maakt rendementsberekeningen.
  • Je adviseert huiseigenaren hoe ze hun vakantiewoning optimaal kunnen verhuren.

Wie ben jij?

  • Je hebt ongeveer 2 jaar ervaring in een vergelijkbare commerciële functie.
  • Je bent commercieel en communicatief (mondeling en schriftelijk) ijzersterk: je gaat geen uitdaging uit de weg.
  • Je bent sociaal en spontaan: naast het commerciële gedeelte van de functie, vinden we het ook belangrijk dat je een mensen mensen-mens bent. 
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Wekelijks overleg met het team op ons kantoor in Heemskerk.

Wat bieden wij?

Een hele zelfstandige en afwisselende functie. Uiteraard voorzien je collega's je van alle informatie die je nodig hebt. De werkdagen zijn in overleg. 

Doordat wij een jong bedrijf zijn, is er alle ruimte voor jou om je (verder) te ontwikkelen. Nieuwe ideëen, unieke promoties: we vinden het ontzettend leuk als je ons ermee verrast. Samen gaan we Droomvilla Vakantiehuizen op de kaart zetten!

Naast een marktconform salaris en bonus, krijg je een Fiat 500X, een laptop en een mobiele telefoon. En het allerbelangrijkste: je werkt in een gezellig, ambitieus en ervaren team. 

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar daphne@droomvilla.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Hier vind je Droomvilla Vakantiehuizen ⤵