Droomvilla

Callantsoog, Noord-Holland

  • Vakantiehuizen in Callantsoog voor 2 - 24 personen
  • Gelegen aan de Noord-Hollandse kust
  • Een van de mooiste stranden in Nederland

Sfeervolle vakantiehuizen in Callantsoog

Een sfeervol kustdorpje met een gezellig dorpsplein, leuke strandpaviljoens én een heleboel zonneschijn. Welkom in Callantsoog! Dankzij het brede strand en de mooie natuur een populaire plek voor vakantiegangers. Ontdek het zelf en huur een vakantiehuis in Callantsoog via Droomvilla Vakantiehuizen. Wij bieden een brede selectie vakantiehuizen in Callantsoog aan voor een heerlijke strandvakantie in Noord-Holland.

Vind jouw ideale vakantiehuis in Callantsoog ⤵︎

Vier je vakantie in Callantsoog

Callantsoog is een enorm veelzijdige vakantiebestemming aan de kust. Het strand is één van de mooiste en breedste stranden van Nederland en leent zich dan ook uitermate goed voor een relaxte of juist actieve strandvakantie. Je kunt er namelijk surfen, landzeilen of kitesurfen. Het strand heeft een blauwe vlag wat een kwaliteitskeurmerk is voor een schoon en veilig strand. Honden zijn er ook welkom en mogen tussen 1 oktober en 1 mei zelfs los lopen. Naast het strand kun je tijdens je vakantie in Callantsoog ook prachtig fietsen en wandelen. Onder andere in het natuurreservaat 'Het Zwanenwater'.

Versatile Callantsoog:

  • Een van de mooiste stranden van Nederland
  • Surfen, kitesurfen, zeilen en meer
  • Gezellige strandpaviljoens
  • Natuurreservaat 'Het Zwanenwater'

Onze vakantiehuisjes in Callantsoog

Wij beschikken over diverse vakantiewoningen in Callantsoog geschikt voor 2 tot maximaal 24 gasten. Verblijf in een trendy ingericht vakantiehuis voor 4 personen, een bijzondere juttershut met prachtig uitzicht voor 8 personen of een luxe en complete vakantiewoning voor 18 personen. Perfect voor een weekend Callantsoog met de hele familie! De meeste vakantiehuisjes zijn huisdiervriendelijk, dus een vakantie naar Callantsoog met je hond is geen probleem. Ben je toe aan een ontspannen vakantie in het mooie Callantsoog? Boek dan nu je vakantiehuis bij Droomvilla Vakantiehuizen.

Veelgestelde vragen over een vakantie in Callantsoog ⤵

Waar kan ik een groepsaccommodatie in Callantsoog boeken?

Een weekendje weg met het hele gezin, dan is Callantsoog een heerlijke bestemming. Het strand en de gezellige strandtenten bieden vertier voor jong en oud. Bij Droomvilla Vakantiehuizen boekt u een villa in Callantsoog voor maximaal 24 personen.

Waar kan ik een huisdiervriedenlijk vakantiehuis huren aan het strand?

De Nederlandse kust is een aantrekkelijke vakantiebestemming voor een vakantie met hond. Je hoeft niet ver te rijden, voelt de relaxte sfeer die de zee met zich meebrengt en natuurlijk kun je ook langs het strand wandelen. Mooie bestemmingen aan zee in Noord-Holland zijn bijvoorbeeld Sint Maarten of Callantsoog.